Loading...
  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1openload.co
Loading...
Tomb Raider

Tomb Raider

Her legend begins.Mar. 08, 2018UK118 Min.PG-13
Your rating: 0
8 3 votes
what going on?

Synopsis

Tomb Raider online subtitrat in limba romana. Cea mai recentă poveste din noua serie “Tomb Raider” se va lansa pe marile ecrane în martie 2018 și promite să fie un cocktail amețitor de aventură și mister pe care fanii popularei francize de jocuri video îl așteaptă cu nerăbdare. În noua peliculă, Lara Croft, fiica independentă a unui aventurier foarte excentric ce a dispărut atunci când ea era la vârsta adolescenţei, este o tânără de 21 de ani fără nicio direcție în viață. Lara străbate străzile haotice ale Londrei, fiind un curier pe bicicletă ce abia îşi poate plăti chiria. Tomb Raider online subtitrat.

Este la facultate, dar ajunge foarte rar la cursuri. Hotărâtă să îşi urmeze propria cale, ea refuză să preia frâiele imperiului global al tatălui său, la fel cum refuză cu îndârjire să creadă că el nu mai este. Sfătuită să accepte adevărul şi să meargă mai departe după şapte ani fără el, nici ea nu poate înţelege pe deplin ce o face să îşi dorească atât de mult să desluşească misterul morții tatălui ei. Tomb Raider online.

Acţionând împotriva dorinţei finale a tatălui său, Lara lasă totul în urmă şi pleacă către ultima destinaţie în care ştie că s-a aflat acesta: un mormânt de pe o insulă mitică care s-ar putea afla undeva pe coastele Japoniei. Dar misiunea ei nu va fi una prea uşoară, chiar drumul în sine, până la misterioasa destinaţie, este unul foarte nesigur şi periculos.

Dintr-odată miza devine enormă pentru Lara, care – împotriva tuturor previziunilor și înarmată doar cu o minte agilă, credință oarbă și cu un spirit de neclintit – trebuie să învețe să își depășească limitele pe măsură ce înaintează în călătoria necunoscută. Supraviețuirea sa în această aventură periculoasă va însemna și realizarea ei, obţinând astfel supranumele de “tomb raider”. Tomb Raider online subtitrat.

Tomb Raider online subtitrat, Lara Croft a avut o relaţie specială cu tatăl ei pe care l-a divinizat, astfel că în momentul în care acesta a dispărut fără urmă, pe când ea era doar o copilă, Lara a fost devastată şi, neştiind exact ce s-a întâmplat cu el, ea a fost măcinată de sentimentul de abandon sau de pierdere a celei mai dragi persoane din viaţa ei. Ajunsă la maturitate, Lara încă îşi caută rostul în viaţă şi, într-o bună zi, ea ajunge să găsească o cheie misterioasă ascunsă într-un obiect pastrat bine. Cheia respectivă îi deschide o cameră plină cu secrete şi cercetări ale tatălui ei, printre care există şi o filmare prin intermediul căreia tatăl ei îi lasă un mesaj special. Tomb Raider online subtitrat.

Tatăl ei îi spune faptul că a descoperit ceva de-o importanţă colosală, însă el nu a reuşit să-şi ducă la bun sfârşit cercetările. Lara încearcă să completeze toate piesele de puzzle lăsate în urmă de tatăl ei şi descoperă secrete antice care, dacă nu sunt oprite de la înfăptuire, au capacitatea de-a distruge lumea întreagă. Însă pentru a înţelege pe deplin gravitatea şi a opri răul antic din a pune stăpânire pe planetă, ea trebuie să plece în aventura vieţii sale, iar moartea o va pândi la fiecare pas. Tomb Raider online subtitrat.

Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Tomb Raider
Original title Tomb Raider
IMDb Rating 6.3 156160 votes
TMDb Rating 6.3

Director

Roar Uthaug
Director

Cast

Similar titles

The Hobbit: The Desolation of Smaug
Close
Solo
Early Man
Alcatraz
Better Start Running
The Quake 2018
Rampant 2018
Point Man 2018
The Legend of Hercules 2014
Paddington 2
Cold Skin

(1) comment

  • AvramMarch 22, 2018Reply

    Frumos film… insa aceasta varianta lasa de dorit! 😁

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website