Loading...
  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1openload.co
Loading...
Overboard

Overboard

A riches to rags story. If only he could remember it.May. 03, 2018USA112 Min.PG-13
Your rating: 0
10 1 vote
what going on?

Synopsis

Overboard online subtitrat in limba romana. Cu o întorsătură de situație spumoasă, Overboard se concentrează asupra lui Leonardo (EUGENIO DERBEZ), un seducător egoist și răsfățat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic și asupra lui Kate (ANNA FARIS), o mamă singură ce de abia își duce traiul împreună cu cei 3 copii ai ei.

Kate e angajată să mențină curățenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, până în momentul în care e concediată pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuză și să-i plătească ce îi datorează. La scurt timp după acest lucru, Leonardo cade peste bord în timpul unei petreceri prea înfierbântate și se trezește a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital și, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că e soțul ei și îl pune la muncă-pentru prima oară în viața lui.

La început Leonardo e nefericit și stângaci, dar încet-încet începe să se descurce. În cele din urmă, Leonardo câștigă respectul noii sale “familii” și a colegilor de muncă. Dar adevărata familie de miliardari a lui Leonardo îl caută pe acesta cu disperare. În același timp, pericolul ca lui Leonardo să-i revină brusc memoria plutește în aer. Întrebarea care se pune e: o să rămână Leonardo împreună cu noua sa familie sau o să pună indiciile cap la cap și o să îi părăsească pentru totdeauna? Overboard online subtitrat.

Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Overboard
Original title Overboard
IMDb Rating 5.9 22883 votes
TMDb Rating 6.2 369 votes

Similar titles

The Clapper
Marry Me, Dude
Yucatán
Home Alone 2: Lost in New York
Notti Magiche
Incredibles 2
Comedy Central Roast of Bruce Willis
The Son of Bigfoot
Life of the Party
Isn’t It Romantic
Under the Silver Lake 2018
Coco

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website