Loading...
  • Server 1openload.co
Loading...
Just a Breath Away

Just a Breath Away

Apr. 04, 2018France90 Min.PG
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Just a Breath Away online subtitrat in limba romana. O familie încearcă să supraviețuiască unei catastrofe masive la Paris. O ceață ciudată din filmul Dans la brume online subtitrat și moartă îi înconjoară pe Paris. Un grup de supraviețuitori găsește refugiu la etajele superioare ale blocurilor de apartamente și pe acoperișurile capitalei. Fără informații, electricitate, hrană sau apă, un cuplu încearcă să supraviețuiască acestui dezastru și să-și salveze fiica. Dar, pe măsură ce trece orele, un lucru devine destul de clar: nu există nici un fel de ajutor pe calea respectivă și, dacă vor să o facă prin această catastrofă în viață, vor trebui să-și încerce norocul în ceață.

Just a Breath Away online subtitrat este titlul în limba engleză pentru Dans la brume (literalmente; In the Fog); o ofertă rară de dezastre din Franța. Ea povestește despre un cuplu care trăiește o viață fericită în Orașul Luminii; când dintr-o dată începe să izbucnească o ceață letală din canale. Pe măsură ce oamenii încep să se deplaseze la etajele superioare și pe acoperișuri pentru a supraviețui; produsele alimentare și informațiile devin limitate. Situația devine deosebit de precară pentru fiica tânără a cuplului; a cărei boală imună o cere să trăiască într-o cameră de izolare. O pot salva?

Daniel Roby (La peau blanche; Versailles) a regizat stelele Olga Kurylenko (Quantum of Solace; Oblivion) ​​și Romain Duris (Toate banii din lume; Mood Indigo); iar scriitorii au fost Guillame Lemans; Jimmy Bemon; și Mathieu Delozier. Just a Breath Away online subtitrat.

Just a Breath Away
Just a Breath Away
Just a Breath Away
Just a Breath Away
Just a Breath Away
Just a Breath Away
Just a Breath Away
Just a Breath Away
Just a Breath Away
Just a Breath Away
Original title Dans la brume
IMDb Rating 5.9 2982 votes
TMDb Rating 6.1

Director

Daniel Roby
Director

Cast

Similar titles

Lazer Team 2
Jurassic World: Fallen Kingdom
Reset
Kin
I Think We’re Alone Now
Dead Trigger
Beyond Skyline
Flatliners
Maze Runner: The Death Cure
The Cloverfield Paradox
Chimera Strain
Illang: The Wolf Brigade

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website