Loading...
  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1openload.co
Loading...
Book Club

Book Club

The next chapter is always the bestMay. 18, 2018USA104 Min.PG-13
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Book Club online subtitrat in limba romana. Book Club urmărește viața a patru prietene foarte bune și schimbările care se produc în viața lor atunci când în clubul lor de lectură se citește Fifty Shades of Grey.

Patru femei, patru prietene de-o viață, fac parte dintr-un club de lectură care se întâlnește lunar. Diane a rămas recent văduvă după 40 de ani de căsătorie. Jane se bucură de partenerul ei fără nicio obligație. Sharon încă se luptă să treacă peste un divorț de zeci de ani, iar căsătoria lui Carol se află într-o criză după 35 de ani. Cu toate acestea, viața acestor patru prietene este transformată radical după ce ajung să citească infamul “Fifty Shades of Grey”, care le catapultează într-o serie de alegeri și decizii scandaloase.

De la descoperirea unei noi romanțe, la reaprinderea unor flăcări vechi, ele se inspiră reciproc pentru a face din capitolul următor, cel mai bun capitol al vieții lor. Book Club (2018) este o comedie sinceră care arată că viața poate începe din nou la orice vârstă. Book Club online subtitrat.

Book Club
Book Club
Book Club
Book Club
Book Club
Original title Book Club
IMDb Rating 6.1 16809 votes
TMDb Rating 6.2

Similar titles

The Favourite 2018
The Kissing Booth
Show Dogs
The Strange Ones
Ralph Breaks the Internet
Budapest 2018
Pandora
A Vigilante
The Son of Bigfoot
The Death of Stalin
Dragged Across Concrete
The Clapper

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website